TRATAMENTE FACIALE - Pleiada Boutique Hotel Iasi
image

TRATAMENTE FACIALE
Classic

Seaweed treatment mask – Ședință 45 min

Tratament mască bogat în alge Repechage pentru toate tipurile de ten. Bogat în vitamine, minerale și aminoacizi, este un tratament facial relaxant și răcoritor.

Preț: 190 lei

Repechage Four Layer Facial – Ședință 60 min

Tratament dezvoltat pentru a acoperi nevoile tutror tipurilor de ten și conceput pentru a rehidrata, remineraliza și reechilibra tenul clientei în 60 de minute. Algele Repechage, proaspăt recoltate de pe coasta Bretaniei din Franța, sunt bogate în vitamine, aminoacizi și oligoelemente. Beneficiile includ îmbunătățirea tonusului și texturii tenului, catifelare și finețe, reducerea liniilor fine și a ridurilor. Tratamentul facial în patru straturi oferă instant rezultate spectaculoase și un aspect mai tânăr tenului.

Preț: 280 lei

Repechage Vita Cura – Ședință 50 min
Tratament cosmetic în 5 etape pentru fermitate.

O combinație exclusivă de ingrediente naturale marine și plante care repară tenul matur revigorându-l, oferindu-i fermitate și aspect de lifting. Micro-exfolierea enzimatică, bazată pe enzimele din Papaya, dezvăluie un ten vibrant. Masajul cu Acidul Hyaluronic și amestec de ceai Thermophilus și Phytoestrogenul ajută la înnoirea celulară. Tratamentul cosmetic în 5 etape Vita Cura pentru fermitate este formula ideală pentru repararea tenului, fiind o adevărată alternativă la soluția chirurgicală.

Preț: 240 lei

Repechage Hydra 4 Red-Out Facial – Ședință 45 min
Tratament cosmetic cu Micro silver și antioxidanți pentru tenul hipersensibil.

A fost special creat pentru a ajuta la calmarea problemelor precum rozaceea. Micro silver este un ingredient cu rol puternic antibacterian, iar împreună cu amestecul de Alge Marine Bogate în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți, creează mediul ideal pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Preț: 310 lei

Repechage Hydra Dew Express Lift Moisture Mask – Ședință 50 min
O alternativă pentru botox.

Tratamentul mască express pentru hidratare și lifting conține hexapeptida Argireline care oferă pielii un efect instant de lifting. Hidratează pielea în profunzime, asigură calmarea imediată a tegumentului, reface bariera hidro-lipidică de protecţie, reduce hiperpigmentarea și oferă luminozitate tenului. Rezultate maxime într-o perioadă minimă de timp.

Preț: 230 lei

*La achiziţionarea unui abonament de 10 terapii de masaj veţi beneficia de 2 terapii gratuite.