Sali evenimente - Pleiada Boutique Hotel Iasi
image

Sali evenimente
Pentru amintiri de neuitat

O petrecere reușită rămâne o amintire de neuitat, motiv pentru care ne-am propus să transformăm fiecare eveniment într-un moment memorabil. Echipa Pleiada Boutique Hotel & Spa este pregătită să preia sarcinile și grijile specifice organizării evenimentului pe care doriți să-l sărbătoriți cu rafinament într-o notă distinctă.

Am pregătit pentru dumneavoastră patru săli pentru evenimente, într-o notă clasică și elegantă.

Când vorbim despre evenimente fericite de familie (nunți, botezuri, aniversări), Atlas Hall poate fi alegerea perfectă. Având o suprafață de 420 mp, Atlas Hall dispune de o capacitate între 150 – 260 locuri și se distinge prin elemente exclusiviste și o atmosferă încântătoare de lux, fiind concepută să ofere multiple variante de organizare a spațiului și să satisfacă cele mai exigente pretenții. Se caracterizează prin salonul adiacent Atlas Private pentru Fruits & Sweets Bar, Kids Lounge sau Meeting Lounge, spați de primire și protocol, terasa privată, garderobă și dependințe, dublu acces- din interiorul și din exteriorul hotelului.

Concordia Events impresionează prin lux și rafinament și propune mai multe variante de amenajare a mobilierului, în funcție de tipul de eveniment. Are o suprafaţă de 264 mp şi în funcţie de amenajare dispune de o capacitate intre 60 – 120 locuri. Dispune de spațiu de primire și protocol, garderobă și dependințe, dublă cale de acces – din interiorul sau din exteriorul hotelului.

Atlas Private, salonul adiacent care deservește Atlas Hall, este un spațiu cu o suprafață totală de 67 mp, ce dispune de o capacitate între 60 – 120 locuri. Aceasta sală este potrivită mai mult pentru evenimente de tipul botezurilor sau aniversărilor.

Taas Meeting, discretă și elegantă, este sala potrivită pentru evenimentele de mici dimensiuni, avand o capacitatea cuprinsă între 20 – 50 locuri.

Burgo Wine Cellar cu un decor atent studiat, transpune contemporan specificul vechilor conace boierești. Perfect pentru seri petrecute în compania celor dragi, restaurantul dispune de o capacitate intre 30 – 50 locuri, fiind locul în care tradiția întâlnește rafinamentul.

Ofertele personalizate sunt cu seriozitate și profesionalism gândite pentru a da viață ideilor dumneavoastră. Pentru detalii și programări, vă invităm să ne contactați pe:
E: office@hotelpleiada.ro
M: +40 748 016 126 (Evenimente private)

ATLAS HALL

PREZENTARE VIDEO

ATLAS

PREZENTARE VIDEO

CONCORDIA EVENTS

PREZENTARE VIDEO

BURGO WINE CELLAR

PREZENTARE VIDEO