Luna iubirii - Pleiada Boutique Hotel Iasi
image

Luna iubirii
O atmosferă de basm


Prima privire, prima conversație și primul sarut.. Momente care merită rememorate și celebrate. Timpul a trecut, poveștile au rămas. Te invităm să le sărbătorești într-o atmosferă de basm, acolo unde Romeo și Julieta încă mai valsează pe acorduri contemporane, iar poeții și-au lăsat manuscrisele în camerele noastre…
În fiecare vineri a lunii Iubirii, începând cu ora 19, te așteaptăm la restaurantul Maia Fusion unde, pe 1 februarie clapele pianului vor fi acompaniate de saxofon, iar pe 8 februarie romantele lui Aurel Neamțu ne vor încânta sufletele, culminând cu seara de 14 februarie, un eveniment memorabil în cadrul căruia tenorul Andrei Fermeșanu și soprana Cristina Grigoraș vor da viață celor mai frumoase arii de dragoste ale tuturor timpurilor. Andra Botez va încheia călătoria pe tărămurile iubirii în data de 22 februarie, când, în prag de Dragobete, ne vom delecta cu celebre canțonete românești.
Pentru ca experiența să fie completă, vă invităm la spa-ul nostru pentru a beneficia de o atmosferă înmiresmată cu uleiuri esențiale și lumânări parfumate ce încântă simțurile. Pachetele All you need is love , Love me like you do și Love story sunt cadoul ideal pentru cei care doresc să dea contur unei minunate amintiri pentru persoana care le-a cucerit sufletul.
E februarie, E Luna iubirii la Pleiada!