Your message was sent successfully

SEND US A MESSAGE

For more informations please call us at
(+40) 332 411 879

Note: Phone confirmation is required for bookings.

Pleiada Boutique Hotel

Meniu Botez 2020

Echipa Pleiada Events a pregătit meniuri adaptate cererilor speciale de organizare a evenimentelor de familie. Cele patru săli (Atlas Hall, Concordia Events, Taas Events și Burgo Wine Cellar) din cadrul Pleiada Boutique Hotel dispun de spațiu pentru amenajări multiple și fiecare are un specific aparte, potrivit pentru toate gusturile: de la foarte elegant și rafinat la stilul fresh, neconvențional, original.

Meniu

Amuse Bouche

70g

Starter

250g

Entrеe

300g

Main Course

350g

Miniprăjituri

75g

Tort

100g

Open Bar (băuturi răcoritoare, cafea)

Bebe Gifts

Cocktail Mimosa pentru oaspeții dumneavoastră

Consultanță pentru organizarea evenimentului

Mise-en-place complet (mise-en-place–ul nu conține decorațiuni florale)

2 meniuri pentru părinți (în valoare totală de 88 € )

Machetă pentru tortul ales de părinți

Cutia pentru daruri

Suport pentru lumânările de botez

Cameră matrimonială 4٭ pentru bebe

30% discount pentru cazarea oaspeților în seara evenimentului (discountul se aplică la tariful de recepție)

Guest Book și Foto Booth

Sală eveniment

Atlas HALL

minimum 150 /maximum 260 locuri

Concordia

minimum 60 /maximum 120 locuri

Taas Events

maximum 50 locuri

Burgo Events

maximum 40 locuri

Valoare meniu minim 44 €|oaspete

Condiții contractuale

Valabilitate rezervare de principiu – 7 zile calendaristice.

Valoare avans nuntă 1.000 lei.

Confirmarea numărului final de oaspeți – 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

Prețurile conțin TVA. Plata se face în lei, la cursul valutar al BNR din data semnării contractului.

Fă-ți

Botezul

la Pleiada

Restaurant Maia

Maia Fusion

Meniul À la Carte face ca Maia Fusion să fie alegerea ideală pentru cei ce doresc să experimenteze rețete sofisticate, cu specific internațional.

Pleiada Events

Oferă, prin specialiștii calificați, suportul în organizarea, derularea și optimizarea evenimentelor, conform criteriilor stabilite.