Your message was sent successfully

SEND US A MESSAGE

For more informations please call us at
(+40) 332 411 879

Note: Phone confirmation is required for bookings.

Pleiada Boutique Hotel

Ritualuri de lux

O varietate de masaje și ritualuri sunt puse la dispoziția doritorilor de a se recrea altfel. După un masaj revigorant (facial, de relaxare), clipele de liniște din zona de lounge a SPA-ului completează o zi perfectă, cu posibilitatea de food service & bar.

Program
Conform prevederilor legale, locurile special amenajate pentru piscină, saune, jacuzzi și fitness din incinta hotelului rămân temporar închise.

Descoperă

Facilitățile

Pleiada SPA

OFERTĂ SPECIALĂ

Ritualul Chocolate Deluxe 90 min
165 lei

Chocolate Deluxe este cel mai așteptat ritual al sezonului rece, care-ți va încălzi simțurile și va crea dependență. Dacă ritualul Chocolate Deluxe ar fi fost obișnuit, l-ați fi găsit peste tot. Însă este vorba de ceva mult prea special și este pentru a deschide lumea alintului cu aroma celui mai iubit dulce din lume: ciocolata.
Ritualul vine cu o atenție specială la tot ceea ce te relaxează; masajul, scrubul, ciocolata care-ți mângâie pielea, ciocolata caldă pe care o savurezi aproape de finalul răsfățului.
Ritualul Chocolate Deluxe este realizat și personalizat de către specialiștii Pleiada SPA, care te alintă exact așa cum ar vrea ei să fie alintați.

MASAJ DE RELAXARE

Relaxing Massage
50 min

Mișcări lente menite să înlăture stresul și oboseala, să echilibreze sistemul nervos și centrele energetice.

One time 1 ședință

90 lei • femei // 100 lei • bărbați

Abonament 4 ședințe

340 lei • femei // 380 lei • bărbați

*valabilitate abonament 30 de zile

Masaj de relaxare

Mer & Sense – Pietre vulcanice
50 min

O combinaţie armonioasă între masajul de relaxare și cel al pietrelor calde cu efecte fizice și energetice.
Preț: 130 lei

MASAJ DE RELAXARE

Back Neck & Shoulders
30 min

Masaj parţial ce decontracturează și diminuează tensiunile musculare cauzate de postura incorectă, stres și oboseală.
Preț: 70 lei

MASAJ DE RELAXARE

Back Neck & Shoulders și masaj facial 50 min

Masaj parţial ce decontracturează și diminuează tensiunile musculare cauzate de postura incorectă, stres și oboseală.
Preț: 130 lei

MASAJ PLEIADA SPA SIGNATURE

Customized Escape Pleiada
50 min

Tehnicile de masaj diferite se armonizează într-o combinaţie inedită, având ca scop detensionarea musculară, eliminarea stresului, relaxarea și echilibrarea energetică.

One time 1 ședință

130 lei • femei // 140 lei • bărbați

Abonament 4 ședințe

470 lei • femei // 510 lei • bărbați

*valabilitate abonament 30 de zile

MASAJ PLEIADA SPA SIGNATURE

Four Hands Massage
50 min

Masajul la patru mâini constă în armonia coordonării gesturilor terapeuţilor pentru a crea mişcări perfect sincronizate cu scopul relaxării totale a trupului şi a sufletului.
Preț: 160 lei

MASAJ PLEIADA SPA SIGNATURE

Polynesia – Spa Ritual
90 min

Ritual ce combină masajul exfoliant cu masajul de relaxare și masajul capului pentru o profundă relaxare.
Preț: 200 lei

MASAJ PLEIADA SPA SIGNATURE

Indoceane Senzorial Couple Ritual
140 min

Un ritual cu șampanie și truffe de ciocolată. O experienţă de neuitat în doi, constând într-un tratament de exfoliere corporală, urmat de un masaj relaxant şi revigorant efectuat în tandem, iar la final un alint în Jet Bath, într-o atmosferă înmiresmată cu uleiuri esenţiale.
Preț: 500 lei

EXFOLIERE CORPORALĂ

Indocean Sweet and savoury body scrub 40 min

Exfoliere energizantă cu Qi-Marine şi Lotus sacru, cu rol în îndepărtarea celulelor moarte ale pielii şi combaterea stresului celular.
Preț: 140 lei

EXFOLIERE CORPORALĂ

Polynesia Exotic Island body scrub 40 min

Gomaj cu nisip, sare şi coajă de cocos ce curăţă delicat pielea, lăsând-o moale şi catifelată. Parfumat şi bogat în extract de vanilie, acest gomaj te poartă pe insulele polineziene.
Preț: 140 lei

TRATAMENTE FACIALE

Exfoliere și Masaj Facial
50 min

Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece ne eliberează de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Acţiunea cremei folosite în combinaţie cu masajul și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redându-i feţei vitalitatea, strălucirea și luminozitatea. Se îmbunătăţește vizibil tonusul, iar masajul acţionează preventiv împotriva apariţiei ridurilor și ajută la atenuarea celor deja formate.
Preț: 120 lei

TRATAMENTE FACIALE

Professional Skin Care
50 min

Proceduri care îţi hrănesc tenul cu ingrediente gourmet. Reprezintă una dintre cele mai simple și mai plăcute modalităţi de a obţine un ten luminos, hidratat și complet revitalizat, cu ingrediente naturale, deopotrivă aromate și bogate în proprietăţi benefice. Mixul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanţi conţinut de alge este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea, hidratarea și reînnoirea pielii.
Preț: 180 lei

MASAJ ANTICELULITIC

Masaj anticelulitic 3 zone
50 min

Masajul cuprinde zonele (la cerere) care sunt afectate de celulită și are efect în cazul alegerii efectuării unor ședinţe consecutive (minim 8 ședinţe), pentru un efect cu adevărat de invidiat. Masajul anticelulitic deschide pofta pentru starea de bine și imagine a unui corp perfect.

One time 1 ședință

130 lei

Abonament 8 ședințe

880 lei

*valabilitate abonament 30 de zile

MASAJ SPECIAL

Răsfăţ mâini și picioare
50 min

Răsfăţul pentru mâini și picioare este cireașa de pe tort de la finalul zilei sau al săptămânii. Meriţi răsfăţul pentru zonele cele mai solicitate zilnic – picioarele și mâinile. Ce ar spune dacă ar putea vorbi? Ar spune că se simt ca niște zei și zeiţe.
Preț: 100 lei

Descoperă

Momentele unice din

Pleiada SPA