Restaurant À La Carte
Novella
Restaurantul Novella are o capacitate de 50 de locuri şi dispune de alte 50 de locuri amenajate pe terasă. Atmosfera specială este întreținută în fiecare seară de muzică live. Unele dintre serile cu specific se desfășoară cu degustări de vin.
Gătite cu ingrediente cinstite, fără scurtături, dar cu pasiune și dedicare, bunătățile pe care ți le-am pregătit te vor purta în jurul lumii. Fie că alegi să poposești cu farfuria în splendida Italia, cu paste artizanale cochete pregătite de Chef Marfa Andrei, câștigător al Marii Cupe la Campionatul Internațional de Paste, fie că avansezi apoi spre exotica Japonia și te delectezi cu celebra vită Wagyu, călătoria ta gastronomică, de la Începuturi până la Tandrețuri, va sta sub semnul prospețimii și al aromelor.
Multe ar mai fi de spus, dar te invităm să lași poveștile gustului să se deschidă și să experimentezi întru propriul răsfăț ceea ce te tentează din ce am pregătit cu grijă și drag pentru tine.
Meniu Novella
Departe de agitația și freamătul orașului, Restaurantul Novella este amplasat într-o zonă specială din zona Bucium.
Restaurantul din cadrul Pleiada Boutique Hotel este locul unde eleganța și designul inspirate de natură se îmbină armonios cu o experiență gastronomică savuroasă, în care ingredientele sunt atent selectate pentru a încânta chiar și cele mai pretențioase papile gustative. Restaurantul Novella este locul în care bunul gust este un laitmotiv, fiind celebrat în fiecare moment!
Wine Menu
Vă invităm la o adevărată experiență a aromelor și gusturilor, ghidați atent de Somelierul restaurantului Novella. Asocierea elegantă a vinurilor cu elemente inedite din bucătăria modernă întregește o experiență a papilelor gustative. Vinurile reprezintă cea mai importantă parte a armonizării meniului. Avem una dintre cele mai variate liste de vinuri, de la cele vintage, până la cele noi, abia lansate sau deja cunoscute. Meniul de vinuri Novella pune în valoare vinurile în funcție de regiunile istorice ale României, fiecare având un specific aparte din punct de vedere geografic, reflectat apoi în savoare și buchet.