Citește Recenzii Păreri Evenimente Pleiada Iași - Nuntă. Botez. Majorate.
Your message was sent successfully

SEND US A MESSAGE

For more informations please call us at
(+40) 332 411 879

Note: Phone confirmation is required for bookings.


Aniversare Sala Concordia, 12 aprilie 2024

Bună ziua. A fost totul perfect. Mâncarea bună, personalul foarte atent. Am rămas cu impresii foarte bune! Vă mulțumim frumos. Ați organizat un eveniment minunat! George a fost foarte atent și foarte de ajutor.


Majorat Sala Taas, 12 aprilie 2024

Buna ziua! Evenimentul a fost minunat din toate punctele de vedere! Personalul-a fost cum nu se poate mai atent, mai respectuos si disponibil pt orice situatie .Tot respectul pentru toti Mancarea a fost laudata de toti participantii la eveniment! Sala a fost exact cum a trebuit, pentru numarul de participanti, amenajata foarte elegant si cu bun gust Intr-un cuvant – Sala, personal, mancare- totul la superlativ!!!


Aniversare Sala Taas, 06 aprilie 2024

Bună ziua! Evenimentul a decurs foarte bine. A fost exact ce ne-am dorit. Am fost plăcuți surprinși de sală. A fost aranjată foarte frumos. Personalul a fost impecabil. Toate interacțiunile au fost plăcute. Mancarea a fost ok. Invitații au fost mulțumiți, nu a lipsit nimic. La final pentru noi a fost un eveniment frumos și suntem convinși să apelăm in continuare la serviciile dumneavoastră. Singurul punct pe care îl pot remarca ca mic inconvenient, este accesul la sală Tass care se poate face doar pe scări, și este ceva mai dificil de plimbat cu un cărucior de copii. Vă mulțumesc pentru ajutor!


Botez Restaurant Novella , 07 aprilie 2024

Bună ziua. Totul a fost magnific, ca de obicei. Vom reveni cu orice alta ocazie  mereu. Mulțumim!


Aniversare Sala Taas, 23 martie 2024

Buna dimineata!  A fost supeeeeerb!!!!Totul la superlativ. Cu certitudine, urmatoarele evenimente tot la dvs le vom organiza. Va multumesc mult pt toata amabilitatea dvs.!


Majorat Sala Concordia, 23 martie 2024

Buna dimineața! Foarte bine , atât noi cât și invitați noștri s-au distrat maxim. Iar tot personalul care a fost pe sala noastră a fost minunat. Va mulțumim din tot sufletul!


Majorat Sala Taas , 30 martie 2024

Va mulțumim mult pentru urări și pentru toate sfaturile și tot ajutorul! Evenimentul a fost foarte reușit!!!! Sunt foarte multumită si fericită! Va mulțumesc din toată inima!


Botez Sala Atlas, 15 martie 2024

Bună ziua. Foarte frumos a fost totul. Nu am apucat sa revin cu un mesaj îmi cer scuze. Voiam sa scriu ca totul a fost foarte bine, totul ok. Mulțumim mult!


Botez Sala Concordia, 16 martie 2024 

Buna seara! Toate serviciile au fost la superlativ. A ieșit exact cum ne-am dorit. Am primit doar cuvinte de apreciere pentru personal și mâncare. Va mulțumim foarte mult pentru răbdare, înțelegere și disponibilitate!


Aniversare Sala Taas, 16 martie 2024

A fost o petrecere minunată, la reușita căreia ați contribuit dvs. și colegii care au fost ieri de serviciu, dând dovadă de profesionalism și experiență. Va mulțumesc și o să vă recomand cu încredere!


Majorat Sala Taas, 15 martie 2024

Bună ziua! Totul a fost la superlativ! Toți invitații s-au simțit f bine . Am avut parte de cea mai frumoasă petrecere! Mulțumim mult pentru tot, tuturor celor implicați! O echipă de profesioniști! Felicitări!


Botez Restaurant Novella, 16 martie 2024 

Bună dimineața, totul a decurs perfect. Personalul a avut grija ca totul sa fie bine,  sa nu lipsească nimic, au răspuns prompt la orice solicitare. Managerul a avut grija sa ne explice modul de desfășurare a evenimentului și a supervizat totul îndeaproape. Impresia a generala a fost foarte bună (mâncare, personal, sala, muzica). Va mulțumim.


Botez Terasa Restaurant Novella, 16 martie 2024

Bună ziua! Am fost foarte mulțumiți de servicii și personal! Mulțumim!


Tăiere Moț Restaurant  Novella, 17 martie 2024

Bună dimineața! Totul a fost  minunat! Va mulțumim! Așezarea în sala a fost perfecta. Am avut colțișorul nostru:) Apreciez atenția la detalii un ceea ce privește masa copiilor: cărticele de colorat,creioane:) Mâncare excelenta (ca de obicei). Servirea la fel! Ne-ati ajutat sa avem un eveniment frumos ca de fiecare data când v-am ales! Mai venim:)


Botez Sala Atlas, 09 martie 2024

Buna dimineata! A fost foarte bine, foarte atent personalul, mancarea a fost foarte gustoasa exact cum a fost la degustare, locatia apreciata de toti! Cazarea in regula, foarte bine a fost! Multumim si noi pentru tot, ne vedem la urmatorul eveniment!


Botez Sala  Concordia, 09 martie 2024

Bună ziua! Totul a decurs foarte bine, invitații s-au simțit foarte bine. Sala a fost organizată perfect. Personalul a fost foarte receptiv și și-a făcut treaba cum trebuie. Mâncarea a fost bună exceptând porcul care a fost puțin cam uscat. Per total a fost un eveniment reușit și ne bucurăm de alegere. Mulțumim!


Botez Restaurant Novella, 09 martie 2024

Bună dimineața. Totul a fost foarte frumos. Mulțumim pentru tot!


Botez Sala Taas, 3 martie 2024

Buna dimineata. Va multumim pentru amabilitate, evenimentul a decurs foarte bine, peste asteptari! De la organizare , mancare, servire.. absolut totul a fost de exceptie. Cu siguranta va vom recomanda cu mare drag! Multumim inca o data pentru tot!


Botez Sala Taas , 2 martie 2024

Va multumim pentru toate serviciile de calitate oferite pentru evenimentul nostru. Totul a fost foarte bun si frumos, mancarea exceptionala si personalul foarte profi si dragut. Ospatarii au fost foarte draguti si cu noi, dar si cu invitatii, foarte implicati si prezenti, iar sala foarte frumoasa si eleganta. Ne-am simtit foarte bine si la urmatorul va fi aceeasi alegere.


Botez Sala Concordia, 3 martie 2024

A fost minunat ???????? Excepțional.


Majorat Sala Concordia, 01 martie 2024

Foarte fain ! Chiar totul la superlativ! Mâncarea excelenta ! Mulțumim frumos pt tot profesionalismul!


Botez Sala Concordia,  17 februarie 2024

Buna ziua, Dna Ramona. Petrecerea noastră de botez de sâmbătă trecută a fost o experiență foarte plăcută pentru noi. Totul a fost la superlativ și mă bucur că am făcut alegerea Pleiada. Interacțiunea cu dvs a fost ușoară și va mulțumesc din suflet pentru ajutor și înțelegere pe parcursul organizarii.  Ați fost de mare ajutor cu sugestii și deschidere către orice am propus. Personalul din seara evenimentului a fost extraordinar. Marius șeful de sală a fost foarte atent la detalii și prezent în seara petrecerii. Comunicarea cu ceilalți ospătari a fost foarte ușoară, și au făcut treaba foarte bine și au fost super atenți cu toți invitații. Toți au fost foarte eficienți și s a văzut cât de frumos comunică și  lucrează împreună. O mica observație – unul din invitați a cerut ceai de fructe și a primit de mentă. A repetat ospătarului și nu s a mai întors deloc cu nimic. Cred că se terminase stocul dar era mai simplu sa i se spună că nu mai este decât să i aducă altceva fara explicație. Sala a fost superbă.  Toți angajații Pleiada au fost foarte respectuoși, cu zâmbetul pe buze și de ajutor pe toată durata șederii în hotel.  Micul dejun a fost foarte bun și generos in optiuni. La brunch atmosfera a fost foarte plăcută. Cred că a fost cam degraba pentru că luasem micul dejun târziu și ne am grăbit să ajungem înainte de 13:30 sa mâncăm din nou.  Opțiunile de mâncare au fost ok dar cu ocazia următoare o sa optam pentru meniul a la carte.  Sunt foarte mulțumită de alegerea pentru evenimentul nostru. Calitatea serviciilor, personalului, mâncarea extraordinar de bună și atenția la detalii sunt clar de top.  Va mulțumim tuturor pentru că feedbackul nostru pozitiv nu se datorează unei singure persoane ci întregii echipe care comunică și se dedica exemplar pentru a excela în domeniu. Cu mare drag voi recomanda Pleiada mai departe și oricând va fi nevoie voi opta pentru acest loc din nou. Mulțumesc echipa Pleiada!


Botez Restaurant Novella, 25 februarie 2024

Bună seara! Mulțumim pentru ajutor! Ne-am simțit foarte bine!


Aniversare Sala Taas,  24 februarie 2024

Buna dimineata, doamna Ramona! Vreau sa va multumesc pentru organizarea evenimentului nostru de Sambata ,a iesit totul foarte bine. Ne-a placut foarte mult !


Botez Sala Concordia, 18 februarie 2024

Bună dimineața, mulțumim mult de ajutor! Nota 10 si pentru staful de aseară, au fost tot timpul pe fază și ne-a ajutat. Ne vom revedea cu alte evenimente.


Majorat Sala Taas, 17 februarie 2024

Bună dimineața! Evenimentul meu a decurs foarte bine.


Botez Restaurant Novella , 17 februarie 2024

Bună dimineața! Vă mulțumim mult pentru ajutor. Evenimentul ne-a întrecut așteptările din toate punctele de vedere (organizarea sălii, implicarea din partea personalului, calitatea preparatelor și atmosfera).


Botez Restaurant Novella, 17 februarie 2024

Buna, Oana! Da, totul a fost perfect. Multumim mult pentru tot.


Botez Sala Concordia, 10 februarie 2024

Bună ziua! Totul a fost suuuuuupeeeer, ne-am simțit extraordinar și toți invitații au fost foarte încântați de locație și mâncare, în special antricotul de vită a fost senzația serii la mese :). Vă mulțumim frumos pentru tot suportul oferit, chiar acum am ieșit de la o întâlnire cu cineva care a mai făcut petrecerea de botez la Pleiada, sala Concordia și chiar discutam cat de ajutor a fost tot stafful și cu cat profesionalism v-ați ocupat de fiecare detaliu și cat de mult a contat, în special pentru noi care nu am fost fizic aici pentru pregătiri. Cu siguranta, dacă va apărea și al doilea bebeluș, nu vom ezita o secundă în alegerea locației pentru eveniment și vom fi absolut încântați să ne putem distra din nou în același loc. Vă vom recomanda bucuroși oricui dorește să organizeze un eveniment.


Majorat Sala Taas, 9 februarie 2024 

Bună ziua. Mulțumim pt tot! Sunteti o echipa minunata!


Botez Sala Atlas, 10 februarie 2024 

Desigur, voi trimite cand reusesc, dar intr-un cuvant asa inainte , a fost perfect , mai mult de cat ne-am asteptat.  Iti voi trimite un review mai lung de indata ce vom avea putin timp.
Multumim frumos pentru tot  revin si cu review.
Update: Multumim pentru organizarea petrecerii de botez a fetitei noastre, totul a fost exceptional. Comunicarea intre noi a fost cu succes si nu am intampinat nicio problema, totul a fost pregatit exact dupa asteptarile noastre. Toți invitații noștri s-au simțit minunat, inclusiv noi, iar ospătarii au fost extrem de atenți la nevoile noastre, nimanui nu i-a lipsit nimic. Nota 10 pentru organizare. Mâncarea a fost nu doar gustoasă, ci și prezentată impecabil, iar decorul salii si foto cornerul au fost cu adevărat spectaculoase și inedite. A fost un eveniment de neuitat și suntem foarte fericiți că totul a fost pe placul nostru!


Cununie Civilă Restaurant Novella, 10 februarie 2024 

Bună dimineața! Totul a fost în peste așteptari! Personalul excelent si totul delicios!
Felicitări pentru profesionalism! Vom lasa feedback cu mare drag!
Si deja ne gandim sa facem nunta tot cu dumneavoastra! Serviciu usor si toate bune!


Aniversare Sala Concordia, 2 februarie 2024 

Sala Concordia este absolut superbă pe timp de seară. Luminile , decoratiunile și DJ ul au fost pe placul nostru și al invitaților noștri. Ospătarii au fost atenți pe tot parcursul serii iar bufetul excelent. Ne-au plăcut aperitivele, dar bufetul cald a fost peste Așteptările noastre! Cocktail barul de excepție – ne-au surprins cu tortul de shooturi. Vă mulțumim din suflet pentru recomandări: DJ , Bufet , Photo Booth și nu in ultimul rând pentru aranjamente.


Botez Sala Concordia, 03 februarie 2024

Buna dimineata! Totul a fost perfect. Am primit doar feedback-uri pozitive din partea invitatilor referitor la sala, mancare (cu siguranta favorit a fost felul 2) si tratamentul primit din partea ospatarilor. Si va multumim pentru suportul si sfaturile oferite in vederea amenajarii salii. Cu siguranta totul a fost fix cum trebuia. Nu as fi schimbat nimic. Va multumim! Cu siguranta vom mai alege Pleiada daca vom mai avea astfel de evenimente.


Majorat Sala Taas, 02 februarie 2024

Buna dimineața! Totul a decurs foarte bine, foarte mulțumiți suntem de toate. Va mulțumim!  Voi intra pe site Pleiada și vom lăsa un feedback cu siguranță.


Majorat Sala Taas, 03 februarie 2024

Bună dimineața!A fost un eveniment foarte reușit,mâncarea a fost foarte bună,iar personalul s a descurcat minunat.Cu siguranță voi mai reveni și pentru alte evenimente.


Aniversare Sala Concordia, 26 ianuarie 2024

Bună dimineața! Totul a decurs foarte bine! Sunt mulțumit!


Majorat Sala Taas, 27 ianuarie 2024

Buna ziua. Foarte bine. Mulțumim!


Botez, Restaurant Novella, 21 ianuarie 2024

Am organizat o masa festiva pentru 30 de adulti si 10 copii. Cu totii ne-am simtit foarte bine. Ne-am bucurat de o atmosfera calda, primitoare, de un spatiu frumos aranjat si confortabil. Personalul a fost foarte amabil, iar vinul a fost foarte bun. O sa revenim cu drag!


Botez, Sala Concordia, 20 ianuarie 2024

A ieșit un eveniment minunat: atmosfera superbă, mâncarea delicioasa, servirea impecabila și personal de super calitate, de la organizare la servire. Va mulțumim!


Majorat, Sala Concordia, 19 ianuarie 2024

Buna seara! A fost deosebit majoratul, cu toții ne-am simțit foarte bine! A fost o petrecere f. frumoasă,  colaborarea cu personalul a fost deosebită,  suntem foarte mulțumiți.  Mâncarea a fost bună,  suficientă. Recomandam. Va multumim !


Majorat Sala Taas, 13 ianuarie 2024

Bună dimineața! Mulțumim din suflet pentru tot! A fost totul exact cum ne-am dorit! Organizare și implicare perfectă.


Botez Sala Concordia, 13 ianuarie 2024

Bună ziua!  Mulțumim frumos dvs. pt implicare și promptitudine, personalului de la sala de asemenea, servirea a fost ireproșabilă! Mâncare și locație au și ele nota de top! Ce nu am mai alege a doua oară este DJ -ul…din păcate atmosfera data de muzica nu a fost pe tot parcursul ceea ce ne-am dorit…Dar pt că am fi putut să avem alt dj și nu am făcut-o, ne asumăm in parte. Cu excepția DJ- ului totul a fost top! Mulțumim!


Botez Sala Taas, 14 ianuarie 2024

Buna dimineața! Va mulțumesc eu pentru implicare. Ați făcut organizarea foarte ușoară, au fost multe lucruri la care nu ma gândisem și mi-ați amintit Dvs. La sala, a fost perfect! Personalul foarte comunicativ și amabil, mancarea gustoasa. Ne-am simțit foarte bine, n-am avut nicio emoție pentru cum vor decurge lucrurile. Deja e foarte familiara sala Taas pentru noi, și vom reveni cu drag. Va mulțumesc mult!


Botez, Sala Taas, 07 ianuarie 2024

Bunaaa, a fost de vis! Restaurantul, mâncarea, ospatarii foarte drăguți, nu mai spun de D.J. dl. Bordeianu a făcut o atmosfera fff bună.


Majorat, Sala Taas, 06 ianuarie 2024

Buna dimineața.Totul a fost la superlativ. Va felicit pe dumneavoastră și întreaga echipă. A fost un majorat de 5 stele, precum locația. Succes in continuare și cu siguranță vom mai colabora.


Botez, Sala Concordia, 06 ianuarie 2024

Vă mulțumesc!!! Totul a fost peste așteptări! Localul, organizarea , mâncarea , ospătarii, totul! Vă mulțumesc încă o dată pentru tot! O seară minunată!


Majorat , Sala Taas, 04 ianuarie 2024

Bunaa ziua. Mulțumesc mult! Ne-am simtit foarte bine, atmosfera a fost geniala, a fost așa cum mi-am dorit și organizat de mult timp.


Botez Restaurant Novella, 27 decembrie 2023

Buna dimineața! Mulțumesc pentru implicare în buna organizare a evenimentului. Colegii au fost foarte amabili. Totul a ieșit asa cum ne am dorit.


Botez Sala Taas, 26 decembrie 2023

Bună dimineața! Totul a fost foarte foarte frumos! Felicitări vouă pentru implicare!


Botez Sala Concordia, 26 decembrie 2023 

Bună ziua mulțumim pentru tot cu siguranță un feedback fffff bun vom lasa.  Mulțumim pentru implicare.


Botez Sala Atlas, 16 decembrie 2023

Buna ziua, revenim cu un Feedback acum ca ne-am mai liniștit un pic. Pot spune din toată inima și cu toată încrederea ca întreg evenimentul a fost cu mult peste așteptările noastre. Începând de la ambientul in sala, aranjarea meselor, a prezidiului pana la mâncare, precum si atenția si servirea ospatarilor – impecabilă. Foarte mulți invitați ne-au spus ca mâncarea a fost foarte buna si foarte bine aleasa. Per total am avut o seara excepțională, nu a lipsit nimic, sala in tot întregul ei a fost fără reproș. Lumea s-a simțit extrem de bine iar noi ne-am bucurat din plin de sărbătoarea fetiței noastre încreștinate. A fost exact ce trebuie și am rămas cu un sentiment extrem de plăcut chiar si acum. Mulțumim!


Botez Restaurant Novella, 30 noiembrie 2023

Buna ziua ! Sigur, a fost perfect! Mulțumesc frumos!


Aniversare Restaurant Novella, 22 noiembrie 2023

Buna ziua! Totul a decurs asa cum ma așteptam. Ne-am simtit bine si sotia mea a fost super surprinsa placut. Multumim frumos pentru ajutor si asistenta.


Botez Sala Concordia, 11 noiembrie 2023

Bună ziua! A fost totul super bine, nu am avut probleme legate de organizare sau de personal. Mulțumim pentru ajutorul oferit pe parcursul organizării!


Botez Sala Concordia, 12 noiembrie 2023

Buna ziua, suntem foarte multumiti. Va multumesc inca o data pentru intelegere si pentru calitatea serviciilor. Consider ca meritati nota maxima.


Aniversare Restaurant Novella, 11 noiembrie 2023

Buna ziua! In primul rand va multumim pentru tot efortul dvs de a ne organiza o petrecere memorabila. Sala a fost organizata perfect si am incaput exact. Am fost serviti cu promptitudine de un personal foarte amabil. Dl George in permanenta venea la mine sa se asigure ca totul e in regula. Lumea a plecat impresionata de locatie. Desi nu a fost o petrecere cu dans, vreo jumatate de ora – o ora am avut si aceasta activitate, am simtit nevoia sa ne dezmortim. Sper ca nu am deranjat.


Botez Restaurant Novella, 11 noiembrie 2023

Buna ziua! Totul a fost la superlativ, incepand de la personal pana la mancare si bauturi. Mesele aranjate impecabil, servirea impecabila, interacțiunea cu dumneavoastra  super plăcută.Singurul inconvenient a fost faptul ca ni s-a spus ca vor fi in restaurant 1-2 din hotel, si a fost plin in acea seara, pot spune putin cam inghesuit. Muzica foarte buna, ambientul intim si calduros. Multumim mult si o sa va mai alegem si la viitoare evenimente! 


Botez Restaurant Novella, 12 noiembrie 2023

A ieșit un eveniment absolut minunat: atmosfera superbă, mâncarea delicioasa, servirea impecabila și personal de super calitate, de la organizare la servire.


Majorat Sala Concordia, 10 noiembrie 2023

Bună ziua. Mulțumim mult pentru toată organizarea! Totul a fost la superlativ. Zi minunată!  Vă recomandăm cu mare drag!


Nuntă Sala Atlas,  5 Noiembrie 2023

Sarut mana!! A fost super bine!!! Totul a fost exact cum ne-am dorit, despre mancare am auzit numai de bine din toate partile (si foarte buna, si satioasa), personalului nu i-am gasit niciun repros si am primit ajutor si asistenta la orice am cerut! Lumea a fost foarte multumita, la fel si noi! Ne bucuram ca am ales colaborarea cu dvs!! Multumim pt toata disponibilitatea si ajutorul pe care ni l-ati oferit de fiecare data cand v-am sacait cu intrebari! Vom recomanda oricui este dispus sa ne asculte, si speram si noi sa revenim cat mai curand!!


Întâlnire de promoție Sala Concordia, 4 Noiembrie 2023

Bună seara, mulțumesc pentru tot. A fost totul impecabil iar echipa de tineri care ne-a servit  este de nota 10 cu felicitări – profesioniști!


Botez Sala Taas, 4 noiembrie 2023

Buna dimineata, sunt foarte multumita de absolut tot personalul, de mancare, organizare. Va recomand cu drag! 


Aniversare Restaurant Novella, 04 noiembrie 2023

Buna dimineața! Da,totul a fost în regula! Va mulțumesc mult!


Nuntă Sala Atlas, 04 noiembrie 2023

Buna dimineata! Va multumim mult pentru rabdare, disponibilitate si deschidere in comunicare. Evenimentul a decurs minunat. Personalul a fost foarte amabil si prompt la orice solicitare. Mancarea a fost chiar mai buna decat la degustare. Sala este foarte frumoasa si a fost perfecta pentru numarul de invitati pe care l-am avut.  Cu siguranta vom reveni la Pleiada cu cel mai mare drag!


Botez Sala Atlas, 03 noiembrie 2023

Sarutmana, am zis ca va scriu dimineata, m-am luat cu altele, totul a fost la superlativ, absolut toti invitatii au fost foarte multumiti de cat de prompți au fost ospătarii, de amabilitatea lor. Sala foarte frumoasă. Colaborarea cu dumneavoastră a fost atât de simplă și plăcută, nu am avut absolut deloc emoții, stres, dureri de cap, gânduri că nu ne veți satisface nevoile, că nu ne veți ajuta. De la prima întâlnire ați fost foarte caldă și ne-ați oferit informațiile de care am avut nevoie și așa a rămas până la ultima întâlnire, nu s a schimbat atitudinea pe parcurs. Mâncarea foarte gustoasă, efectiv s-au ras starterul și antreul, la ultimul fel chiar acum dezbăteam că mie personal nu mi-a plăcut, dar am aflat că invitaților le-a plăcut și a fost ok, tortul foarte frumos, macheta de asemenea. Interacțiunea cu șeful de sală de asemenea foarte plăcută, fiecare problema fiind rezolvată pe loc. Nu am întâlnit așa ceva în viața mea, la nivel de ospătari și asta se minunează majoritatea invitaților, sunt sigur că o să venim că invitați la dvs la alte evenimente din cadrul grupului de prieteni și familie. Suntem foarte mulțumiți, va mulțumim din suflet pentru tot, excelent, absolut nimic de rău de zis. Ne am simțit minunat la dumneavoastră!


Aniversare Restaurant Novella, 02 Noiembrie 2023

Buna ziua. Va multumim frumos pentru toata organizarea! Totul a fost perfect! De fiecare data totul e la superlativ si ne simtim minunat la dvs, dovada ca plecam cu greu spre casa.  Sala a fost decorata f frumos, am fost surprinsa de cum a iesit. Mi-a dat senzatia un aer cald si f elegant. Personalul f amabil si f antent la fiecare cerinta, totul a decurs conform planului. Mancarea a fost delicioasa si aspectuoasa. Dvs ne-ati fost de mare ajutor si ne-ati ajutat sa facem alegrile potrivite.  Va multumim inca o data pentru evenimentele organizate si cu siguranta va  .Va vom alege si pe viitor,  stim ca nu avem cum sa dam gres! Felicitari intregii echipe!!


Nunta Sala Atlas, 28 octombrie 2023

A fost cu mult peste așteptările noastre. Servirea ireproșabilă, băieții mereu pe fază, mâncarea gustoasă. Interacțiunea cu întreg personalul a fost mai mult decât perfect. Invitații noștri au lăudat tot, mâncare, servire, locație. Si cei de la cocktail bar au fost super, s-au mulat după invitați. Orice nelămurire am avut mereu ni s-a explicat prompt, dl Marius(seful de sala) sper să nu ii greșesc numele a fost mereu atent. Datorita vouă, întregul personal al restaurantului Pleiada am avut cel mai reușit eveniment, vă mulțumim! Cu siguranță vă vom recomanda mai departe și orice eveniment vom mai avea tot la dvs vom apela. Mulțumim ptr colaborare si ptr ajutorul acordat, de la stres, emoții m-am încurcat în numărătoare iar dvs ați fost foarte atentă și m-ați ajutat să iasă totul perfect. Ați fost minunată, la orice oră v-am dat mesaj mi-ați răspuns, fie că a fost in cursul săptămânii sau weekend.


Cununie civilă Retaurant Novella,  28 octombrie 2023

Totul a decurs foarte bine si lin. Nu am avut grija de nimic. Ne-au fost indeplinite imediat toate dorintele noastre legate de organizarea acestui eveniment. Mancarea a fost la standarde inalte, foarte gustoasa si cu un aspect foarte placut. Cu siguranta vom mai organiza evenimente la Pleiada.


Botez Sala Concordia, 30 septembrie 2023

Buna ziua!  Îmi cer scuze pentru întârzierea feedback-ului. Totul a fost extraordinar de frumos, aranjametele, Candy Bar-ul, personalul, mâncarea, băutura…absolut senzațional totul.  Chiar nu mă așteptam ca rezultatul să fie atât de WOWW având în vedere că totul a fost organizat doar prin telefon si într-un timp atât de scurt.  Vă mulțumim dumneavoastră pentru organizare și tot personalului pentru profesionalismul, dragostea, răbdarea și empatia de care ați dat dovadă și ne-ați ajutat să avem un eveniment de vis. Mulțumim!!!


Nunta Sala Concordia, 14 octombrie 2023

Buna ziua. A fost un eveniment frumos și mare parte din reușită s-a datorat echipei Pleiada. O sala frumoasa și primitoare,personal bine pregătit și foarte profi, mâncarea excelenta.  Suntem multumiți de alegerea făcută și cu siguranta vom mai reveni!  Vreau sa va mulțumesc ca m-ați susținut cu organizarea și mai ales ca m-ați încurajat sa aleg sărmăluțele!! Voi reveni la Iasi doar sa iau brunch-ul la Pleiada pt a mai savura sărmăluțele alea excelente!!!


Botez Restaurant Novella, 14 octombrie 2023

Totul perfect. Servirea excelenta. Managerul de acolo f atent la detalii. Mancare delicioasa, a fost laudata de toata lumea. Per total a fost peste asteptari, un eveniment elegant, de bun gust. Chiar va multumim mult ca ne-ati ajutat la realizarea acestuia.


Aniversare Restaurant Novella, 15 octombrie 2023

Bună dimineața! Evenimentul de la Restaurant Novella reușit! Mulțumim întregului personal pentru implicare,amabilitate,respect și  deosebita atenție,începand cu Dna Ramona, pentru prezentarea și convingerea de a petrece împreună cu invitații noștri aici! Mâncarea, băuturile,organizarea sălii, eleganța,atmosfera foarte bune! Alegere reușită! Recomandare sinceră și sigură!


Botez Sala Taas, 14 octombrie 2023

Nota 10 pentru intreg stuff-ul. Nu am fost niciodata in locatia dvs. pana in ziua evenimentului. Toata organizarea s-a realizat telefonic cu dna. Ramona ceea ce a fost un plus. Mancarea a fost foarte buna, seful de sala si chelnerii foarte amabili. Un mare plus a fost camera pe care ne-ati oferit-o deoarece am putut fii aproape de bebe si am putut sa-i facem si traditioanala baita. Tot ceea ce s-a discutat telefonic s-a primit si implementat. Va multumim! Multumesc! Si sa stiti ca e feedback sincer. Este minunat ca nu trebuie sa te mai deplasezi ca sa organizezi un eveniment in conditiile in care ai un bebelus dependent de tine.


Aniversare Restaurant Novella, 07 octombrie 2023

Bună ziua! Îmi cer scuze pentru întârziere. Totul a fost la superlativ. Vă mulțumim!!


Botez Sala Concordia, 06 octombrie 2023

Dorim sa va multumim pt modul in cu care ati tratat evenimentul nostru.Multumim doamnei Ramona pt ca a reusit sa ne convinga in alegerea locatiei perfecte, pt rabdare.Personalul extrem de bine pregatit si atent, mancarea conform asteptarilor a fost foarte buna, iar sala a aratat impecabil. Cu siguranta o sa revenim la urmatorul eveniment. Va multumim!


Nuntă Sala Atlas, 07 octombrie 2023

Buna ziua! Ne-am super distrat. Sala a fost superba, personalul super atent iar mancarea fabuloasa. Toti invitatii au apreciat mancarea si unii chiar ne-au zis ca a fost foarte echilibrata. Despre sala nu avem decat cuvinte de lauda si noi si invitatii si chiar a fost perfecta pentru evenimentul nostru. Personalul mereu serviabil si atent. Ne face o deosebita placere ca ne-am sarbatorit nunta la dvs.


Botez Sala Taas, 7 octombrie 2023

Bună ziua. A decurs foarte bine. Au fost câteva mici încurcături, pe de o parte de la noi, mai mari, fiindcă ne-am trezit cu câteva persoane în plus, dar s-a rezolvat rapid și cu scaunele și cu meniurile.Totul a decurs foarte bine, vă vom recomanda și altora (de altfel, și dintre invitați am auzit că ar urma să se intereseze pentru evenimentele lor sau să recomande mai departe). Nu am nimic de reproșat. Mulțumesc mult pentru tot.


Botez Sala Concordia, 08 octombrie 2023

Buna ziua! Totul a decurs perfect, mancarea si servirea foarte buna, personalul foarte atent si respectuos, eu imi cer scuze pentru deficientele de comunicare???? inca sunt in obisnuire cu bebe mic, dar ati raspuns foarte prompt la toate modificările aduse si apreciez mult. va mulțumesc.


Întâlnire de promoție Sala Concordia, 29 septembrie 2023

In alta ordine de idei, Mii de multumiri intregii dv echipe, totul a fost la superlativ din punctul meu de vedere. Colegii mei au fost foarte incantati si au transmis ca a fost cu mult peste petrecerea de data trecuta de la […. – n.r.]. Sper ca nici noi nu am deranjat cu nimic.


Majorat Sala Taas, 22 septembrie 2023

Buna seara!! Vă mulțumesc din suflet pentru organizarea deosebită! A fost perfect totul! Speram să fi fost totul în regulă si pentru dumneavoastră!


Nuntă Sala Atlas, 16 Septembrie 2023

Buna ziua! Scuze pt feedback ul târziu… Va mulțumim din tot sufletul pt ajutor acordat în organizarea nuntii noastre.   Colaborarea cu dumneavoastră a fost foarte plăcută,  mi-ați răspuns prompt de fiecare data la orice întrebare, m-ați sfătuit și îndrumat de fiecare data când am avut nevoie de ajutor ( meniu, candy bar, aranjarea meselor, cazare, brunch-ul de a doua zi, etc). Mâncarea a fost delicioasă, toți invitații au lăudat preparatele, am văzut multe farfurii complet goale atunci când mergem pe la mese. Din păcate noi nu am reușit să mâncăm preparatele in timpul nunti, dar le-am mâncat acasă …..au fost delicioase. Le mulțumim bucătarilor, ospătarilor, șefului de sala și întreg personalului, totul a fost perfect. Am avut o nunta de nota 100 +. Sala arata minunat, ne-a cucerit de prima dată. Sper că sunteți și dumneavoastră mulțumită de colaborarea cu noi și că nu v-am creat neplăceri. Sperăm să colaborăm curând și la botez. Va mulțumim din suflet pt tot!


Botez Sala Concordia, 17 Septembrie 2023

 A fost totul la superlativ! Mâncarea foarte gustoasă, porțiile destul de mari, servirea ireproșabilă! Dj-ul super …a știut să facă atmosferă! Invitații noștri s-au simțit foarte bine, inclusiv cei din Republica Moldova. Și tortul a ieșit wow…chiar nu mă așteptam să fie totul atât de minunat! Mulțumim pentru tot!


Majorat Sala Taas,  15 septembrie 2023

 Buna ziua doamna Diana! Vineri fiica mea a avut majoratul la Pleiada, sala Taas. Avem numai cuvinte de  laudă: servirea a fost prompta, organizarea impecabila, iar personalul foarte comunicativ. Per total, consider ca a fost un eveniment de succes, datorat locatiei si devotamentului oamenilor ce lucreaza acolo. Va multumesc!


Nuntă Sala Concordia, 16 Septembrie 2023

        Buna ziua! Multumim frumos pentru tot suportul acordat pe partea de organizare, pentru promptit udine si pentru ca ne-ati ajutat mereu sa gasim solutii cand a fost cazul. Locatia a fost perfecta, personalul foarte vigilent si profi pe tot parcursul evenimentului. Aveti o echipa super, ne-ati ajutat sa avem nunta perfecta! Multumim mult pentru buna colaborare si vom apela cu incredere si pe viitor!  Am omis sa felicit si cheful, excelelenta mancarea, am primit doar feedback uri bune de la invitati!


Nuntă Sala Concordia, 09 septembrie 2023

Poate ca suna banal sau  exagerat, dar nunta mea la Pleiada chiar a fost una de 5 stele. Iar ca noi sa avem cea mai frumoasa experienta a contribuit întreg personalul. Mulțumesc dna Ramona. Încă de la început ați fost alături de noi plina de zâmbet și cu dorința sa avem cel mai reușit eveniment. Întrebări, sfaturi, mofturi  – la toate ați avut răspuns și soluții. Mulțumesc d-lui Marius, care în noaptea evenimentului a avut grija ca totul sa se desfășoare impecabil. Asa ca noi, mirii, ne-am distrat și ne-am bucurat pe deplin de petrecere. Mulțumesc personalului de la servire care a fost la nivel de 5 stele. Nu o zic numai eu ci și invitații. Mâncarea a fost excelenta, exact asa cum am ales-o la degustare, și s-a ținut cont de restricțiile alimentare. Sala decorata cu mult bun gust, eleganta, de un lux discret. Nunta noastră a fost una magica, minunata: sala ce te ducea cu gândul la o nunta în palatele nobililor, mâncare delicioasa, personal zâmbitor și „pe poziții”. Mașinăria Pleiada este una de excepție. Va mulțumesc!


Nuntă Sala Atlas, 09 septembrie 2023

Bună ziua! Vă mulțumim pentru toată implicarea și sprijinul pe care ni l-ați acordat la organizare si pentru flexibilitate în planificare! Echipa dvs s-a comportat excelent iar oaspeții noștri au apreciat profesionalismul si dedicarea lor. Barul de cocktail-uri a fost excelent iar cei ce au preparat băuturile au fost foarte rapizi si pricepuți. Mâncarea a fost foarte apreciată si lăudată de toată lumea la fel si sala. Overall a fost o nuntă de vis si totul a decurs conform așteptărilor noastre.


Nuntă Sala  Atlas, 10 septembrie 2023

Buna ziua. Totul a fost super ok, toata lumea a fost multumita. Tatal meu a zis “nota 10!”…si el e greu de multumit. Va multumim pentru indrumare si sigur vom reveni cu alte ocazii!


Nuntă Sala Atlas, 03 septembrie 2023

In primul rând vreau sa îți multumesc tie, Ramona, pt implicarea ta. Ai fost mereu acolo pt orice informație de care am avut nevoie și ne ai ajutat mereu cu sfaturi. Personalul de la restaurant a fost super, de la șeful de sala care a fost de foarte mare ajutor pana la ospătari care au fost foarte receptivi și dornici sa ajute și le mulțumim frumos pt asta. Mâncarea a fost foarte buna exact cum a fost și la degustare, iar sala a făcut ca totul sa fie complet. As repeta oricând experiența cu voi și pt evenimente viitoare, vom apela cu încredere. Va mulțumim mult pt tot.


Nuntă Sala Atlas, 02 septembrie 2023

Va multumim foarte mult. A iesit foarte bine. Foarte multi invitati ne-au dat feedback pozitiv si legat de mancare si de servire. Va felicitam si multumim la randul nostru pentru grija avuta fata de eveniment.


Nuntă Sala Concordia, 03 septembrie 2023

Sarutmana! Totul a decurs foarte bine ,cum ne și așteptăm sa fie! Mâncarea a fost foarte buna ,personalul nota 10 ,organizarea perfecta ! Am fost multumiți intru totul nu avem nimic de reproșat! Va mulțumim din suflet pentru tot ! Și cu siguranța dacă vom mai avea evenimente viitoare vom reveni cu drag ! Mult succes in continuare!


Nuntă Sala Taas, 02 septembrie 2023

Buna ziua! Totul a fost frumos organizat, locatie superba, personal foarte amabil si atent la orice detaliu. Mancarea a fost super gustoasa si sala perfecta pentru evenimentul nostru intim. Toti ne-am simtit extraordinar de bine si magnific. Multumim din suflet pentru toata sustinerea.


Tăiere de Moț Sala Concordia, 30 august 2023

Bună ziua. Chiar ma gândeam sa va scriu și sa va mulțumim pentru organizare și implicare, a fost totul de nota 10+, după cum i-am spus și colegului dvs aseară la sala. Mâncarea excelenta, cum ma și așteptam să fie, asezarea în sala a fost perfecta, a fost loc de desfășurare numai bine, băieții care au fost „pe baricade” aseară s-au mișcat super bine, oaspeții au fost super mulțumiți de servicii și mâncare, și de atmosfera per ansamblu. Candy barul a fost suuuuuper apreciat și mi-a plăcut mult cum a ieșit, a fost fix ce trebuie. Bebelul meu a fost fascinat de luminile din sala și era mereu ori cu ochii pe sus ori alerga pe jos după luminițe. Ce sa va zic, știam de la botez ca sunteți foarte profi și ca nu am niciun motiv de stres sau îngrijorare și ma bucur ca aseară am primit din nou confirmarea ca am făcut bine sa stau relaxata cu privire la eveniment. Chiar a ieșit totul super bine. Se vede ca va faceti treaba cu responsabilitate si pasiune, atât dvs. cât si colegii dvs., pt ca ați fost implicați și atenția dorințele mele, și nu pot sa va recomand și sa va mulțumesc suficient pt tot. SUNTETI O ECHIPA DE PROFESIONIȘTI!


Nuntă Sala Atlas, 26 august 2023

A fost minunat totul, lumea s-a simtit extraordinar de bine. Chelnerii au fost foarte laudati. Va multumim frumos pentru tot si mai revenim.


Botez  Sala  Taas, 26 august 2023

Bunaaa! Totul a fost foarte frumos! Multumim din suflet pentru implicare si pentru surpriza din partea hotelului! Mancarea a fost extraordinar de buna, servirea a fost impecabila, personalul foarte amabil, nici nu se putea altfel. Candy barul a fost senzatie, foarte laudat pentru ca au fost foarte gustoase sortimentele de prajituri.


Tăiere Moț Sala Taas, 27 august 2023

Buna dimineața! Dorim sa vă mulțumim din suflet pentru frumoasa organizare a evenimentului nostru și de profesionalismul de care ați dat dovadă. De asemenea felicitam personalul  pt promptitudine și amabilitate și dorim sa ne cerem scuze pt micile schimbări de pe parcurs. Sănătate și putere să faceți în continuare treabă bună!


Nunta Sala Concordia, 26 august 2023

Buna seara, desi e tarziu aleg sa scriu acum cand tot este inca prezent. Incep prin a mulțumii tuturor oamenilor cu care am interacționat de la aceasta locatie, poate inițial a fost mai dificil sa alegem locatia perfecta si am insistat, am venit de mai multe ori sa vedem locatia si am cântărit decizia, acum ca evenimentul a avut loc consider ca am facut cea mai buna alegere. Cand exista dedicare si pasiune cred ca totul se schimba si nu au cum ca evenimentele sa nu fie excelente. Intreg personalul a fost disponibil si calm, transmitea o atitudine sigura si ca totul este sub control si se face asa cum ne dorim. Șeful de sala a fost mereu prezent si atent la toate detaliile, iar ospatarii foarte atenti cu invitatii. Mancarea a fost delicioasa, asta este feedback ul din partea invitatiilor pentru ca noi nu am apucat sa manancam prea mult in seara evenimentului. Sala, am avut emotii, o sala deosebita ca si decor, eleganta dar cu o capacitate care ne-a dat putine batai de cap cu aranjarea la mese a invitatiilor, dar care in final s-a dovedit ca este incapatoare. Ca si impresie generala cred ca atunci cand alegi lideri o faci pentru ca iti ofera o experienta de neuitat si rămâi cu o amintire frumoasa pentru întreaga viata. Va multumim ca ati facut posibil evenimentul nostru si ca totul a iesit asa cum ne-am dorit! Sa aveti evenimente deosebite!


Întâlnire de Promoție Sala Taas, 25 august 2023

Eu și colegii mei am fost foarte încântați de desfășurarea evenimentului. Servirea a fost foarte bună, de asemenea aranjamentul sălii, primirea oaspeților și muzica. Multumim pentru serviciile ireproșabile.


Botez Restaurant  Novella, 25 august 2023

Buna ziua, totul a fost la superlativ!  Toti invitatii s au mirat si au fost foarte incantati. Mancarea pe placul tuturor, sala superba, aerisita. De personal nu am cuvinte, extraordinar de atent ospatarul care s-a ocupat de masa noastra, foarte pregatit si cu un customer service excelent. Managerul de sala foarte pregatit, prompt, intelegator, ne-a oferit toate detaliile si a tinut cont de cerinte si s a pliat dupa situatie. O sa revenim cu drag si o sa recomandam si prietenilor.


Botez Sala Concordia, 24 august 2023

Buna ziua. Evenimetul a ieșit foarte reușit. Personal 10/10. Mâncare asemenea. Sala foarte frumos aranjata. O sa avem o amintire foarte frumoasa. Mulțumim pentru tot!


Aniversare Sala Taas, 20 August 2023

 Bună ziua! A fost totul deosebit Locație, preparate, personal. Oaspeții mei au fost încântați. Mulțumim!


Nuntă Sala Concordia, 19 august 2023

Buna ziua! A fost ok in principiu. Mancarea a fost ok. Fripturica nu a fost chiar pe gustul tuturor dar a fost ok. Sarmalele au fost delicioase din ce am auzit! Per total a fost bine. Multumim! Gusturile oricum sunt impartite..nu putem multumi pe toata lumea. Serviciile din hotel excelente.


Nuntă Sala  Taas, 19 august 2023

Buna ziua, Ramona! Mâncarea a fost foarte bună…exact cum am degustat o deci am fost foarte mulțumiți de asta. La fel in ce privește stafful. Au fost fantastici toți.Multumim pentru ajutorul acordat!


Nunta Sala Concordia, 20 august 2023

Sărut mâna! A fost foarte bine din toate punctele de vedere, personalul a fost excelent, mâncarea foarte bună iar dj-ul de nota 10. Toată lumea s-a distrat și s-a simțit foarte bine. Mulțumim din suflet.


Botez Sala Concordia, 15 august 2023

Buna ziua, totul a fost bine si evenimentul a decurs foarte bine. Suntem multumiti per total. Personalul foarte bine pregatit si atent, mancarea buna si sala foarte eleganta. Va multumim pentru ajutorul acordat .


Majorat Sala Taas, 02 august 2023

Buna ziua! Va voi fi recunoscatoare mereu! A fost uimitor! Profesionalism greu de egalat.


Nuntă Sala Concordia, 29 iulie 2023

Buna dimineata! Multumim de intrebare, chiar voiam sa-ti scriu. Evenimentul a fost super reusit, toata lumea multumita, impresionati si de locatie si de mancare. S-au distrat pana dimineata. Personalul mereu cu zambetul pe fata si ne-au ajutat oricand a fost nevoie, multe multumiri pt suportul acordat in organizare. O saptamana usoara si ne auzim cu siguranta la urmatorul eveniment. Multumim.


Botez Restaurant Novella, 30 iulie 2023

Bună dimineața! A fost foarte frumos. O sa dam feedback pe site.


Botez Sala Concordia, 21 iulie 2023

Bună seara! Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat. Abia acum am reusit să recuperam din energie :)). Totul a fost la superlativ! Organizarea și personalul au fost extraordinare. Mâncarea exact așa cum trebuie, toată lumea a fost receptivă și conectată la eveniment să fie totul bine. Nu am cuvinte să descriu seriozitatea și totodată, omenia cu care am fost tratați. Faceți cu toții treabă excelentă și să fiți mândri de ceea ce reușiți. Cu această ocazie vreau să vă mulțumesc și personal pentru tot. Implicarea și organizarea dumneavoastră mi-a ușurat foarte mult viața. Să aveți parte de cât mai multe evenimente reușite. Faceți cu toții o treabă excelentă!


Botez Sala Concordia, 23 iulie 2023

Buna ziua. Abia acum reusesc sa va raspund. Totul a fost foarte bine. Intreaga organizare a fost asa cum stiam deja … perfecta. Va multumim pentru ajutorul oferit in organizarea evenimentului. Zi frumoasa sa aveti.


Botez Sala Concordia, 15 iulie 2023

Bună ziua. Țin să vă anunț că evenimentul de sâmbătă organizat în sala Concordia a fost unul de poveste. Îți mulțumesc, Ramona…pentru suportul acordat în organizarea evenimentului, ai fost de un real ajutor. Mulțumesc și ospătarilor pentru promptitudine și atenția de care au dat dovadă…sub supravegherea strictă a domnului Marius Ungureanu. Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei de bucătari, sub îndrumarea lui Chef Andrei Marfă, care au încântat papilele gustative ale invitaților. MULȚUMESC TUTUROR…a fost un eveniment de 5 stele…Cu siguranță, vom reveni pentru următorul eveniment ce va avea loc în viața noastră.


Botez  Sala Taas, 22 iulie 2023

Personalul foarte amabil și foarte atent la fiecare detaliu! Mâncarea a fost foarte bună și servirea exemplară! Pe partea de  open soft drinks o gama foarte variată de băuturi. Sala pentru un eveniment de 40-50 persoane super ok ( mă refer că este suficient spatiu pe ringul de dans raportat la numărul de persoane). Chiar am fost foarte mulțumiti de tot!


Botez Sala Concordia, 22 iulie 2023

Bună ziua! A fost excepțional! Inclusiv ospătarii ne-au spus ca nu au văzut o petrecere atât de frumoasă. Iar echipa d-voastră a fost la înălțime așa cum ma așteptam. Va mulțumim din toată inima pentru organizare!! Sunteți profesioniști adevărați și mai mult de atât, puneți suflet in tot ce faceți! Va mulțumesc cu recunoștință!


Nuntă Sala Atlas, 09 iulie 2023

Buna dimineata, așa ca un Feed-back putem spune simplu ca totul a fost exact cum ne-am dorit, locatia a fost extraordinara, un ambient placut și foarte deosebit, mâncarea a fost pe placul tuturor (sărmăluțele i-au cucerit pe toti), iar ca și personal, totul a decurs impecabil, cu toții au avut ce le trebuie pe masa, băuturi și servire impecabile, Putem spune ca Pleiada ne-a lăsat cu amintiri deosebit de placute și va multumim foarte mult pentru tot ajutorul acordat.


Nuntă Sala Atlas,  8 Iulie 2023

    Buna ziua. A iesit o nunta pe cinste !!! Multumim din suflet !!


Aniversare Restaurant Novella, 08 iulie 2023

Buna ziua, Am zis că va transmit un mesaj de ieri, dar nu am mai reușit. In primul rand mulțumesc pt „complotul „cu soțul meu. Legat de organizare totul la superlativ: locația și atmosfera foarte frumoase, personalul atent și empatic și aici mă refer la  toți cu cei cu care am interacționat: de la colegii din restaurant din seara petrecerii și  dimineața la micul dejun, la recepție, la spa, la parcare. Chiar mi se pare că au parcurs un curs de customer care! Iar legat de mâncare , totul a fost delicios. Sincer am gustat din aproape toate felurile pentru că aratau delicioase!


Botez Sala Concordia, 09 iulie 2023

Buna ziua! Multumim foarte mult pentru tot sprijinul oferit! Am fost foarte multumiti de organizare, personalul dvs este f profi (nota 10+, atat dl Marius cat si ospatarii au fost atenti, prompti la orice solicitare, amabili), mancarea f buna, au ramas cu o impresie buna si invitatii nostri veniti din afara Iasiului, care nu cunosteau locatia. Tortul nu a fost la fel de gustos ca mostra pt degustare, iar colorantul folosit mi s-a impregnat atat de tare pe mana cand am scos decoratiile de la tortul mic incat s-a dus dupa doua spalari, asa ca nu mi-a inspirat incredere sa dau copilului sa manance. Desi au fost f amabili la degustare si mostrele delicioase, torturile nu au fost la fel de bune – [… – n.r.] nu vom recomanda, dar Pleiada cu siguranta da!


Botez Sala Concordia, 08 iulie 2023

Ne-am simtit foarte foarte bine! Totul a fost perfect! Ospatarii foarte amabili si distractivi, mi-a placut mult ca au dansat cu noi la hora si mai chemau lumea la dans( un tip cu ochelari care ne-a servit pe noi. Cel mai tare . Eu una nu am apucat sa gust decat putina vita, care era super bine facuta, dar restul invitatilor ne-au transmis ca a fost foarte bun totul! Organizarea impecabila, avand in vedere ca totul a fost facut prin telefon.


Nunta Sala Atlas, 02 iulie 2023

Buna ziua! Feedbakul nostru pentru cea mai frumoasa seara: mancarea extraordinara (cea mai buna rata pe care invitatii au mancat o vrodata), osparatari: impecabili si super atenti, sala a fost perfecta, apreciem foarte mult ca s au tinut cont de toate detaliile discutate. Nu avem nici un comentariu negativ din partea noastra si nici din partea invitatiilor pentru serviciile primite. Va multumim foarte mult pentru tot, a fost exact cum neam dorit. Va multumim si pentru dedicarea,implicarea ,atentia la detalii si rabdarea dumneavoastra.


Botez Sala Concordia, 01 iulie 2023

Buna ziua. Am fost foarte multumiti, totul a decurs foarte bine. Invitatii au fost si ei multumiti. Staful foarte amabil. Nu avem nimic de reprosat. Va multumesc pentru tot!


Nunta Sala Atlas, 01 iulie 2023

 Mulțumim frumos pentru tot, ne-am simțit extraodinar, totul a fost la superlativ, ireproșabil, serviciile și mâncarea au fost de 5 stele, staff-ul, absolut tot. Toți invitații au super multumiți. Va mulțumim încă odată pentru tot ajutorul!


Botez Sala Taas, 30 iunie 2023

Sărut mâinile! Totul a fost la superlativ de la personal pana la mâncare și sală. Va mulțumim frumos pentru amabilitate și vom reveni cu drag la dvs.!


Întâlnire de promoție Sala Concordia, 30 iunie 2023

Bună ziua! A decurs minunat! Am avut parte de multă înțelegere și răbdare din partea colegilor dumneavoastră! Nici măcar nu mi-am făcut griji ca va fi altfel, la cum am colaborat cu dumneavoastra. Toți participanții au fost foarte încântați, in special de prestanța locației! Nimeni dintre cei prezenți, nu vizitase Pleiada, pana ieri și chiar m-au întrebat de prețul meniului, crezând ca e enorm de scump. Mi-a făcut placere sa colaborez cu dumneavoastră si restul de personal, inclusiv treaba cu organizatul. Nu m-am stresat nici un moment de faptul ca nu va fi minunat. Și chiar am rugat colegii sa va ofere recenzii pe google, pentru că e firesc să aducem și noi o răsplată. Eu va recomand cu căldură tuturor.


Nuntă Sala Atlas, 30 iunie 2023

Buna ziua! Urma sa ca scriu! Suntem foarte multumiti. A fost o petrecere pe cinste. Totul a fost minunat,organizare, receptivitate, staff, planificare, gestiune. Va multumim pt tot.


Aniversare Sala Taas, 24 iunie 2023

Buna dimineata! Totul a decurs perfect. Vom lasa si feedback. Va multumim pentru tot!


Botez Sala Concordia, 24 iunie 2023

Buna ziua! A decurs foarte bine. Va mulțumesc foarte mult pentru profesionalism, colaborare si susținere. Atmosfera creata de personal a fost una foarte plăcută, și ne-au oferit încredere ca totul se desfășoară bine. Apreciez foarte mult și flexibilitate de care a dat dovada toată echipa și promptitudinea cu care au răspuns la solicitările venite din partea invitaților.

Politica de utilizare cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
Vezi politica de utilizare a fișierelor cookies.